Breng jouw idee (en winkel) online

met een website

Een goede website, hét elektronisch uithangbord van jouw winkel, is een hedendaagse must. Via de website beoordeelt de consument in een paar seconden jouw winkel. Men bekijkt de stijl van de website, het productaanbod, de webshop en weegt dan af of ze in jouw winkel willen kopen. De website moet dus goed passen bij de stijl van jouw winkel. VBW Online heeft in de afgelopen jaren veel verschillende websites ontwikkeld in verschillende stijlen, dus neem gerust contact op om te kijken wat er bij jou past.

Lees hier meer over de VBW Online websites/webwinkels.

Heb je specifieke wensen en/of stel je specifieke eisen aan jouw website, schroom dan niet om even telefonisch contact met ons te zoeken!
Vraag naar Jeroen via 06 – 51 34 83 71!

Vanaf € 43,95 / mnd

Breng jouw vakmanschap onder de aandacht

met Social Media

Waar het online om draait is het opbouwen van een (digitale) band met jouw klanten en het verzorgen van de communicatie richting jouw klanten en prospects. Denk aan productpresentaties, beeldvorming, aanbiedingen en acties. Veel bloemisten leveren prachtig werk, terwijl je daar in de winkel nauwelijks iets van terug ziet. Via Sociale Media kun je dit uitstekend onder de aandacht brengen.

Vanaf € 16,95 / mnd

Breng STAP online naar een volgend niveau

met spaarprogramma FlowerPoints

Alle klantgegevens opgeslagen in ons datacenter
Alle gegevens in het systeem zijn beveiligd en betrouwbaar opgeslagen in een rekencentrum. Je kunt als eigenaar de klantendata bekijken en bewerken waar je wilt, als je maar een internet verbinding tot je beschikking hebt! Dus ook op meerdere plekken in de winkel beschikbaar hebben is geen enkel probleem. Of uiteraard in meerdere vestigingen.

Lees hier meer over FlowerPoints

Vanaf € 18,95 / mnd

Maak je emailadressen professioneel

met Email Services

  • Abonnement voor domein en emaibox 1 GB
  • Abonnement voor domein en emaibox 10GB
  • Abonnement voor domein en emaibox 50GB

Vanaf € 14,95 / mnd

Scroll naar boven