Werk super simpel de klantgegevens bij terwijl je afrekent! AVG/GPDR proof!

Flowerpoints

Neem de klant op in het systeem door het stellen van 2 vragen. Naam en email-adres. De volgende keren kun je, als drukte en sfeer het toelaat, om aanvullende gegevens vragen. Of uiteraard een controlevraag stellen of gegevens nog juist zijn in het systeem. Altijd heel natuurlijk, en zonder tijd te vragen van jouw klant!

Eindelijk up-to-date informatie!

Door de natuurlijke communicatie met jouw klant eindelijk jouw elektronische klantenbestand altijd up-to-date! Een email mailing laten doen naar jouw klanten betekent ook dat de emails aankomen! Dus hoge kans op conversie! En geen oude informatie zoals ooit opgegeven bij het aanmelden! Alle personeel heeft op dezelfde wijze een sociale interactie met de klant. De klant krijgt voordeel, gegund door jou! Omdat bij elke aankoop het bedrag wordt opgeslagen en op de door jou gewenste manier wordt omgeslagen naar punten die kunnen worden ingewisseld in jouw stenen of webwinkel! Vraag naar de mogelijkheden!

Alle klantgegevens opgeslagen in ons datacenter

Alle gegevens in het systeem zijn beveiligd en betrouwbaar opgeslagen in een rekencentrum. Je kunt als eigenaar de klantendata bekijken en bewerken waar je wilt, als je maar een internet verbinding tot je beschikking hebt! Dus ook op meerdere plekken in de winkel beschikbaar hebben is geen enkel probleem. Of uiteraard in meerdere vestigingen.

  • Je bouwt automatisch dagelijks aan een actueel email-adressen bestand door het gebruik van FlowerPoints!
  • Klanten die geen emailadres willen delen (of niet hebben) kunnen ook probleemloos meedoen!
  • Jouw klanten hebben niet het zoveelste pasje nodig om deel te kunnen nemen aan jouw spaarprogramma!
  • Geen koppeling (met een kaartlezer) met jouw kassa benodigd! Alleen een internetaansluiting in jouw winkel is een vereiste!
  • Door het gebruik van FlowerPoints blijft jouw klanteninformatie altijd 100% up-to-date!
  • Jouw klantgegevens worden opgeslagen in een extern datacenter! Dus altijd bereikbaar en maximaal beschermd tegen verlies!
  • Je bepaalt zelf de gehanteerde korting (waarde gespaarde FlowerPoints). Aanpassen van kortingen ten bate van acties kan supersnel aangebracht worden!
  • FlowerPoints worden (desgewenst) direct verzilverd in de winkel! Saldo gespaarde FlowerPoints is real-time zichtbaar in de winkel!
  • Door het gebruik van FlowerPoints krijg je “echt” inzicht in jouw klanten. Waar wonen ze? Wat besteden ze eigenlijk bij mij? Hoe vaak komen ze in de winkel?

*) Eenmalige opstartkosten € 125,-.

FlowerPoints

Vanaf € 18,95 / mnd

Scroll naar boven